BejelentésMOFETTA szállás - Gondűző 2001 Vendégház MÁTRADERECSKE
Mofetta az érbetegeknek, érszűkületeseknek, a szív és keringési betegeknek,.

MENÜ
WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Gyógyítás svájci frankkal

Több mint egymillió svájci frankot fordítanak idén a hazai gyógyító régiókra. A támogatásból Heves megye gyógyhelyei is profitálnak. A közelmúltban a Magyar Tudományos Akadémián jelentették be: elkészült a svájci támogatással megvalósuló, „Gyógyító régiók” elnevezésű projekt végrehajtási terve. A program élén a Mátrai Állami Gyógyintézet áll, a megvalósítására létrejött konzorcium további tagjai>>>

tovább >>


Gázoktól gyógyulhat a magyarok tömege

Forrás: Kossuth Rádió, Hajnal-táj | 2011. november 04. péntek 12:32 | | Páratlan természeti kincs birtokosa Mátraderecseke, ahová az eddiginél is többen érkezhetnek gyógyulni. Könnyebb lesz ugyanis igényelni a helyi szén-dioxid kezelést. Tb-támogatott lesz a mátraderecskei mofetta, így hamarosan közel egymillió ember igényelheti a hegyvidéki szén-dioxid kúrát. Igaz, sokan még nem tudják, hogy mi is az a mofetta.

tovább >>


Vigyázat: hamisítják a gyógyító gázokat

A Gazdasági Versenyhivatal bejelentésre már vizsgálja, hogy jogosan használják-e a mofetta elnevezést a gázzal történő gyógyításra szakosodott vállalkozók. A szén-dioxid és radon gáz keveréke hazánkban csak Mátraderecskén van jelen a természetben, ám három

tovább >>MOFETTA szállás és cafetéria

MOSTtegyen egy virtuális sétát a Gondűzőben: kattintson IDE!

A Gondűző 2001 Vendégház Mátraderecske Széchenyi Pihenő Kártya és Erzsébet Utalvány elfogadó hely:

Színvonalas mofetta szállások és házias, bőséges, választékos étkezések.Nem dohányzó szálláshely!

Így működik a mátraderecskei gondűzés


Előnyök a vendégeink egészsége, munkaképessége érdekében, amelyeket a GONDŰZŐ 2001 Vendégház, a Mofetta Gyógyközpont szállás adó partnere szolgáltat Önnek:

-- fényterápia
-- kfl. gyógyteakúrák
-- akadálymentes lakrész

Szállás1:
Kétágyas, stilbútorral berendezett, standard, kandallós, hűtővel és mosogató sarokkal felszerelt, kábel tv-s szobában, reggelivel és idegenforgalmi adóvalFoglaljon most

Szállás2:
Akadálymentes fürdőszobás, superior lakrész / hűtő, kábel Tv, ingyenes és korlátlan internet hozzáférés, WiFi / reggelivel, idegenforgalmi adóval Foglaljon most

A foglalható minimum 6 éjszaka!

Étkezések:
Háznál készült / nem ételhordós / ebéd vagy vacsora igényelhető. Félpanzió vagy teljes ellátás cukorbetegeknek, vegetáriusoknak, DASH diétázóknak. Palócos és reform ételek. 

Mofetta szállás vagy professzionális étkezés ügyben

kérdéseire készséggel válaszolunk a 20/326-9544 telefonon.Vendégkönyvünkből:

István, Kisvárda, 2012.02.

Kisvárdáról elindulva nem is gondoltam, hogy Mátraderecskén egy ilyen tüneményes házaspár vendége leszek. Az a figyelmesség, kedvesség, finom modor, szolgálatkézség, amellyel körülvettek ittlétem 15 napján, nagyon megkönnyítette fájdalmaim elviselését, megszépítette ittlétemet (ápolás, napozás, stb.)
És még nem is írtam a finom, ízletes, házias kosztról, a barátságos, világos, meleg szobáról. Mindez nagyban elősegítette gyógyulásomat. Úgy éreztem magam, mintha családtag lennék. Ha mégegyszer jövök Mátraderecskére, csak itt szállok meg. Hazamenve mindenkinek ajánlom, aki mofetta kezelésre jön, csak itt szálljon meg. Ennél jobb helyet keresve sem talál.
Nagyon köszönöm Cilikének és Kálmánnak ezt a gondtalan, nyugodt 15 napot.
Reschner István Kisvárda 2012.02.07.

 

Mancika, Balassagyarmat, 2011.09, e-mail

Kedves Cilike és Kálmán!
Szerencsésen hazaérkeztünk, a vasárnapot is sikerült nagyon kellemesen eltöltenünk Demjénben. 
Még egyszer szeretném megköszönni a szíves vendéglátást, a kedvességet és figyelmességet - számunkra igazi kikapcsolódás volt ez a néhány nap - ehhez nagymértékben hozzájárultak.

Veronika Szlovákia 2011
Amikor kocsink átgördült Budapesten a Petőfi hídon, hevesebben vert a szívünk, mivel az utunk Mátraderecskére a Gondűző Pihenőházba, Vetőné Ceciliához és Horváth Kálmánhoz vezet.
A gondokat, amikor megérkeztünk valóban magunk mögött hagytuk. Egy hetet töltöttem a Gondűzőben többed magammal, és úgy éreztem, hogy a magyaros ízek mellett egy kultúrközpontba csöppentem.
Minden kívánságunk teljesítve volt és a gyógyítás / a mofetta kezelések, a gyógytorna és a masszázs / úgy vált teljessé, hogy maximális megelégedettséggel távoztunk a kedves vendéglátóinktól. Szívünk mindig visszahúz, és ha bárki követi a példánkat, valóban a gondokat messze űzheti.
Hálás köszönettel mindenért:
Mgr.Kürthy Veronika

Zolcsi44 2011
Az elmúlt héten 5 napot töltöttünk feleségemmel a Gondűző Vendégházban. Mégegyszer köszönjük Kálmánnak és Cilikének a szíves vendéglátást. Akik jó levegőre, remek kirándulásokra, és figyelmes vendégfogadásra vágynak, azoknak feltétlenül ajánljuk.

Gábor & Kati
Mégegyszer szeretnénk megköszönni a barátságos és figyelmes vendéglátást, a finom ételeket, és a kényelmes, nyugodt pihenési lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat, sokáig emlékezni fogunk a mátraderecskei szép napokra.
Mégegyszer köszönet mindenért. Jó egészséget, sikeres vedéglátást kívánunk - barátsággal: Kati és Gábor.

Markó Zsolt és családja 2010
Sajnos csak pár napot tölthettünk idő hiányában a Gondűző Vendégházban. A vendéglátóink csodálatos emberek voltak , közvetlenek , barátságosak , lesték minden gondolatunkat. A község , a környezet elbűvölően szép , lakói közvetlen jóindulatú emberek. Ideális hátteret nyújtott a vendégház a túráinkhoz. Innen is üdvözöljük kedves vendéglátóinkkat , és minden jót , jó egészséget , erőt kívánunk nekik! Amint lehetőségünk lesz rá visszatérünk!

Mireida Kuba 2010
Qué días tan felices pasamos en el Gondűző! La habitación buena, la comida excelente. Jamás olvidaré el "Matrai borzacska" de la Se?ora Cilike! Le recomiendo a todos este hospedaje, sus due?os son muy cari?osos y acogedores.

Gerzsenyi Gabriella 2008
Anyukámmal és gyerekemmel visszatérő vendégek voltunk mivel tavaly is kellemesen éreztük magunkat és hasznos volt a mofetta kúra is. Köszönjük a kellemes családias légkört és a jó étkezés nyújtotta örömöket. gabi

Makó Antal Polgár 2005
Február végén 8 napos mofetta kúra hatására csökkent a duzzanat és a fájdalom a kézfejemben, a bőröm színe is világossabb lett. A főorvos úr tanácsára megismétlem a mofetta kúrát.

Bernáth Béla Lund Svédország 2003
Magánháznál laktam és étkeztem. Nyugodt lelkiismerettel ajánlom, keressék fel bizalommal a Bem út 10 szám alatt lakó családot, ahol néhány nap híján három hetet töltöttem. Kényelmes, tiszta szobák, kiváló konyhavezetés, változatos ízletes ételek, meghitt,
 

Szállás mofettázóknak, on-line ajánlat kérés
Mofetta gyógykúra


Képgaléria


Keresés a honlapon


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!