BejelentésMOFETTA szállás - Gondűző 2001 Vendégház MÁTRADERECSKE
Mofetta az érbetegeknek, érszűkületeseknek, a szív és keringési betegeknek,.

MENÜ
WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Adjon ajándékba egészséget!
Takarékos ajándék ITT!

Ajándékozza a gyógyulás, pihenés élményét úgy, hogy a választás lehetőségét meghagyja a megajándékozottnak!50000 Ft értékû ajándékutalvány
Családtagjaik megérdemlik, hogy egészségesebben éljenek! Ajándékozzon egészséget! Szerezzen örömet a Gondûzõ utalvánnyal, amely nemcsak egy egyszerû ajándék, hanem a mofetta gyógy-gáz kezelések révén az életminõség javításához, az aktív pihenéshez és a városi stressztõl mentes megújuláshoz is hozzásegíti a megajándékozottat. A vásárlástól számított 12 hónapig érvényes és beváltható szállásra, háznál készült professzionális étkezésekre vagy mofetta kezelésekre.
50000.- Ft helyett 45000.- forintért (áfával) megvásárolható


30000 Ft értékû ajándékutalvány
Lepje meg szeretteit 30000 Ft értékû névre szóló ajándékutalvánnyal, amely egész évben megvásárolható. Legyen akár szüli nap, névnap, Valentin nap, Húsvét, karácsony vagy más ünnepi alkalom a Gondûzõ ajándékutalvány mindig eredeti meglepetés. Az utalvány beváltható a vásárlástól számított 12 hónapig a Gondûzõ Pihenõházban: szállásra, igény szerinti /palócos, vega, cukorbeteg, DASH diétás/ háznál készült étkezésekre.
30000.- Ft helyett 27000.- forintért (áfával) megvásárolható20000 Ft értékû ajándékutalvány
Nem tudja biztosan, hogy mit ajándékozzon? Egy kis figyelmességgel örömet akar szerezni vagy a köszönetét szeretné jelezni? A 20000 Ft értékű ajándékutalvány beváltható a vásárlástól számított 12 hónapig a Gondûzõ Pihenõházban: szállásra, igény szerinti /palócos, vega, cukorbeteg, DASH diétás/ háznál készült étkezésekre vagy mofetta kezelésekre.
20000.- Ft helyett 18000.- forintért (áfával) megvásárolható


10000 Ft értékû ajándékutalvány
Lepje meg szeretteit 10000 Ft értékû névre szóló ajándékutalvánnyal, amely egész évben megvásárolható. Legyen akár szüli nap, névnap, Valentin nap, Húsvét, karácsony vagy más ünnepi alkalom a Gondûzõ ajándékutalvány mindig eredeti meglepetés. Az utalvány beváltható a vásárlástól számított 12 hónapig a Gondûzõ Pihenõházban: szállásra, igény szerinti /palócos, vega, cukorbeteg, DASH diétás/ háznál készült étkezésekre vagy mofetta kezelésekre.
10000.- Ft helyett 9000.- forintért (áfával) megvásárolható
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!